Uppåt väggarna att inte tapetsera! —

Står du emellan att tapetsera eller måla? Då tänkte jag att jag skulle komma med lite tips och slå ett slag för tapeten. Det är roligt att jobba med tapeter och jag har själv just nu snöat in på “ombre” tapeten. SÅ snyggt!

via Uppåt väggarna att inte tapetsera! — En blogg om hemlängtan, bostäder och inredning

Freeeeedag!! Avhandlar ämnet tapeter i ”Veckans Sophie” denna gång. Gå gärna in & läs..  Själv har jag precis checkat in på hotell i Sthlm för en härlig tjejhelg, så det är vad som står på schemat för min del. Som ni kanske lagt märke till, har det varit sparsamt med ”personliga” inlägg den senaste tiden. Det finns en förklaring till detta & jag lovar att snart ge er den.

Hoppas ni alla får en alldeles underbar helg, det ska jag ha!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s